ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Μανταδάκης Μανώλης Ρέθυμνο Κρήτη


Τα συνθετικά κουφώματα έχουν πολλά πλεονεκτήματα που τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την κατασκευή πορτών και παραθύρων. Ανάμεσα στα κύρια πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνονται:
  Υψηλή Θερμομόνωση
  Ανθεκτικότητα
  Μεγάλη Διάρκεια Ζωής
  Ελάχιστη Συντήρηση
  Στυλ & Ποικιλία Επιλογών
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

η επιχείρησή μας “ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ατσιπόπουλο, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

Είτε επιθυμείτε ανοιγόμενα, συρόμενα είτε πτυσσόμενα συνθετικά κουφώματα αλουμινίου, εμείς μπορούμε να κάνουμε κάθε σας ανάγκη πράξη.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά συνθετικά κουφώματα που θα αναδείξουν το κτίριό σας, ενώ παράλληλα θα του παρέχουν ασφάλεια και πλήρη θωράκιση.
 
     
 
 
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.  
     
 
 
 
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας 


αναλαμβάνει την μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση - αντικατάσταση στο χώρο σας. Ενώ δεν παύει να είναι αναπάσα στιγμή στην διάθεσή σας για μετέπειτα υποστήριξη.

Στηριζόμαστε στην ποιότητα, στην συνέπεια και στο άμεσο service, κατακτώντας έτσι όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς της Κρήτης. Σκοπός μας είναι να ικανοποιούμε κάθε πελάτη προσφέροντάς του άρτια προϊόντα, άψογη εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές.
 
   
 
 
 
 
 
 
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
δείτε εδώ μερικές από τις δουλειές που έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας όλα αυτά τα χρόνια, στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.