ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Μανταδάκης Μανώλης Ρέθυμνο Κρήτη


Διαμορφώστε και θωρακίστε το χώρο σας με την χρήση του αλουμινίου και των ποικίλων χρήσεων του. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα τεράστιο πλήθος σχεδίων και χρωμάτων που θα αναδείξουν αλλά και θα ασφαλίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η επιχείρησή μας “ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ατσιπόπουλο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στα συστήματα αλουμινίου, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
 
 
 
 
   
     
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ανοιγόμενα, συρόμενα ή πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υφών που μπορούν να θωρακίσουν το χώρο σας.
 
     
   
     
  ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
που συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με την κομψότητα, προσφέροντας σας την αίσθηση της ασφάλειας με τον πιο στυλάτο τρόπο. 
 
     
   
     
  ΡΟΛΑ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
άριστης ποιότητας και αξεπέραστης αντοχής, που προστατεύουν το χώρο σας από τις καιρικές συνθήκες και την ανεπιθύμητη είσοδο. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΙΤΕΣ

ανοιγόμενες, συρόμενες ή πλισέ, κάθετες ή οριζόντιες, που προστατεύουν τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα, ενώ επιτρέπουν την ανανέωση του αέρα στο χώρου σας.
 
     
 
ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

υψηλής ποιότητας και αντοχής που μπορούν να αναδείξουν την αισθητική του χώρου σας με μια εκλεπτυσμένη αισθητική.
 
     
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

υψηλής αντοχής που είναι η απόλυτη λύση για να απολαμβάνετε τον εξωτερικό χώρο σας όλο το χρόνο, προσθέτοντας στυλ και άνεση στην καθημερινότητά σας.
 
     
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

προσαρμοσμένες πάντα στις δικές σας απαιτήσεις αλλά και στις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
     
 
 
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.  
     
 
 
 
 
Οι κατασκευές από αλουμίνιο είναι το απόλυτο σύμβολο αντοχής & αισθητικής συνάμα!


Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, ρολά, γκαραζόπορτες, σίτες ή πέργκολες, το αλουμίνιο είναι η πρώτη επιλογή για τη δημιουργία εντυπωσιακών και ανθεκτικών κατασκευών.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, όπως είναι η Alumil και η Etem, αλλά και χάρη στις τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να κάνουμε πράξη κάθε σας ανάγκη.
 
   
 
 
 
 
 
     
 
Εσείς απλά παρουσιάστε μας την δική σας ανάγκη

και εμείς θα της δώσουμε μορφή με άριστη λεπτομέρεια και ποιότητα. Παρακολουθώντας πάντοτε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για τον χώρο σας.
 
     
 
 
 
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
δείτε εδώ μερικές από τις δουλειές που έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας όλα αυτά τα χρόνια, στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.